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Fungal community in Austrian Vorarlberger Bergkäse during ripening: diversity, quantification and cultivation

Kurzbezeichnung
Fungal community
Projektleitung
Dzieciol Monika
Laufzeit
01.09.18-31.08.19
Programm
PL-Start up Bright Spark
Art der Forschung
Grundlagenforschung
Beteiligte Vetmed-Organisationseinheiten
Institut für Lebensmittelsicherheit, Lebensmitteltechnologie und öffentliches Gesundheitswesen in der Veterinärmedizin, Abteilung für Lebensmittelmikrobiologie
Gefördert durch
Veterinärmedizinische Universität Wien, Veterinärplatz 1, 1210 Wien, Österreich
3 Publikationen

Quijada, NM; Schmitz-Esser, S; Zwirzitz, B; Guse, C; Strachan, CR; Wagner, M; Wetzels, SU; Selberherr, E; Dzieciol, M (2020): Austrian Raw-Milk Hard-Cheese Ripening Involves Successional Dynamics of Non-Inoculated Bacteria and Fungi. Foods. 2020; 9(12):E1851
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Dzieciol, M (2019): Fungal community in Austrian Vorarlberger hard cheese during ripening. -XIX International Congress of ISAH (International Conference of International Society For Animal Hygiene); SEP 8-12, 2019; Wroclaw, Poland.

Dzieciol, M; Schmitz-Esser, S; Glanz, L; Zwirzitz, B; Wagner, M; Wetzels, SU; Mann, E (2019): Fungal community in Austrian Vorarlberger Bergkäse during ripening. 1541-1541.-FEMS (Federation of European Microbiological Societies), 8th Congress of European Microbiologists; JUL 9-11, 2019; Glasgow, United Kingdom.
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