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Gewählte Publikation:

Publikationstyp: Zeitschriftenaufsatz
Dokumenttyp: Originalarbeit

Jahr: 2008

AutorInnen: Roth-Walter, F; Berin, MC; Arnaboldi, P; Escalante, CR; Dahan, S; Rauch, J; Jensen-Jarolim, E; Mayer, L

Titel: Pasteurization of milk proteins promotes allergic sensitization by enhancing uptake through Peyer"s patches.

Quelle: Allergy. 2008; 63(7):882-890



Autor/innen der Vetmeduni Vienna:

Jensen-Jarolim Erika
Roth-Walter Franziska

Diese Publikation wurde nicht im Namen der Vetmeduni Vienna erstellt und ist deshalb ausschließlich der persönlichen Publikationsliste des/der Autors/Autorin zugeordnet!


Abstract:
The underlying mechanisms responsible for allergic sensitization to food proteins remain elusive. To investigate the intrinsic properties (as well as the effect of pasteurization) of the milk proteins alpha-lactalbumin, beta-lactoglobulin and casein that promote the induction of milk allergy.

Keywords Pubmed: Administration, Oral
Allergens/immunology*
Anaphylaxis/immunology
Animals
Antibody Formation
Body Temperature
Caseins/immunology
Cytokines/immunology
Dose-Response Relationship, Immunologic
Enterocytes/immunology
Female
Food Handling/methods*
Hot Temperature
Lactalbumin/immunology*
Lactalbumin/metabolism
Lactoglobulins/immunology*
Mice
Mice, Inbred C3H
Milk Hypersensitivity/immunology*
Peyer"s Patches/immunology*


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